31. Kan ik een uitnodiging voor een gebruiker annuleren?
Ja, u kunt een uitnodiging annuleren. Voordat de gebruiker uw uitnodiging om lid te worden van uw zakelijke account heeft geaccepteerd, is de status Uitgenodigd in de gebruikerslijst van het gedeelte Gebruikers. Rechts van de status van een uitgenodigde gebruiker staat een X-knop. Als u op deze knop klikt, annuleert u de uitnodiging die u naar deze gebruiker hebt verzonden. Houd er rekening mee dat alleen eigenaren van zakelijke accounts en gebruikers met machtigingen voor accountbeheer uitnodigingen voor gebruikers kunnen annuleren.