33. Een gebruiker is zijn wachtwoord kwijt. Hoe kan ik het resetten?
Ga naar het gedeelte Gebruikers van uw zakelijke account om een ​​gebruikerswachtwoord opnieuw in te stellen. Zoek de gebruiker wiens wachtwoord opnieuw moet worden ingesteld en klik erop. Het scherm Gebruikersbeheer wordt geopend. Zoek de donkergroene knop in de rechterbovenhoek van de subsectie Gebruiker en klik erop om het gebruikerswachtwoord opnieuw in te stellen. Houd er rekening mee dat alleen eigenaren van zakelijke accounts en gebruikers met gebruikersbeheer-machtigingen gebruikerswachtwoorden opnieuw kunnen instellen.