35. Wat zijn beheerdersinstellingen?
De admin (administratie) instellingen geven een gebruiker de mogelijkheid om het account op verschillende manieren te beheren, of de beheerrechten te beperken tot elke gewenste mate van de accounteigenaar. Om deze rechten te wijzigen, opent u het gedeelte Gebruikers van uw account en zoekt u een gebruiker. Klik erop en een scherm Gebruikersbeheer wordt geopend. In de subsectie Beheerderinstellingen krijgt u een lijst met instellingen die u kunt wijzigen, zodat deze aan uw behoeften voldoen. Houd er rekening mee dat alleen eigenaren van zakelijke accounts de beheerdersinstellingen kunnen wijzigen.