43. Hoe beheer ik mijn teams?
Om teams te beheren, moet u over machtigingen voor teambeheer beschikken. Als dit het geval is, opent u het gedeelte Teams van uw zakelijke account. Hier krijgt u informatie te zien over de indeling van uw teams, het aantal gebruikers dat ze bevatten en het type gebruikers: actief, gedeactiveerd of uitgenodigd. In dit gedeelte kun je teams toevoegen door de knop Nieuw team maken te gebruiken, rechtsboven in het scherm. U kunt zoeken in teams met behulp van het veld Zoeken. U krijgt ook informatie over de status van uw teams - of ze nu actief of gedeactiveerd zijn. In dit scherm heb je de mogelijkheid om deze status te wijzigen door op de donkergroene knop rechts van een team te klikken. Met de lichtgroene knop kunt u leden toevoegen aan uw teams.