26. Hoe kan ik het logboek van een gebruiker bekijken?
Als u de activiteit van een gebruiker wilt bekijken voor de tijd dat u het zakelijke account gebruikt, kunt u zijn logboek bekijken. Open hiervoor het gedeelte Gebruikers van uw zakelijke account, zoek de gebruiker van wie u het logboek wilt bekijken en klik op het logboekpictogram, dat zich tussen de groene en rode knop rechts van de gebruiker bevindt . Dit logboek geeft u informatie over de activiteit van de gebruiker, bijvoorbeeld: apparaten waarmee het zakelijke account is gebruikt, geüploade mappen, gedeelde bestanden en mappen, enz. U kunt de logboekitems ook sorteren op datum "van-tot" .
Er is ook een hele sectie van uw zakelijke account, genaamd Logboeken. Het geeft een overzicht van alle logboeken van al uw gebruikers. U kunt deze logboeken filteren op gebruikers, teams en datum.
Houd er rekening mee dat alleen eigenaren van zakelijke accounts en gebruikers met de machtiging Activiteitslogboeken weergeven de logboeken van gebruikers kunnen bekijken.