54. Hoe kan ik versleutelde mappen delen met andere pCloud Business-gebruikers?

Opmerking: Als u versleutelde mappen wilt delen met andere leden van het zakelijke account van uw bedrijf, moet u pCloud Encryption hebben geactiveerd. Meer informatie over pCloud Encryption (voor bedrijven)

Vanuit my.pCloud

• Ontgrendel de map Crypto en selecteer een submap
  • Klik op Uitnodigen voor map
  • Voer een naam in voor de map

Wanneer u versleutelde mappen deelt, heeft u de mogelijkheid om te kiezen hoe u wilt dat deze map wordt weergegeven in de bestandsstructuur van de ontvangers. De naam die u kiest, wordt gebruikt in e-mailmeldingen.

• Voer de namen van de zakelijke leden of teams in
  • Stel het toegangsniveau in door te kiezen tussen de rechten Bekijken, Bewerken en Beheer
  • Stel een tijdelijke Crypto Pass en u bent helemaal klaar!

Tip: Als uw ontvangers geen toegang hebben tot pCloud Encryption, moet u een Crypto Pass voor hen instellen. Het heet tijdelijk, omdat de ontvangers het daarna kunnen wijzigen. Zorg ervoor dat u de Crypto-pas deelt met uw ontvangers via een app van derden die anders is dan pCloud.