29. Hoe voeg ik gebruikers toe aan een account?
Om gebruikers toe te voegen aan uw zakelijke account, gaat u naar het gedeelte Gebruikers van uw zakelijke account en klikt u op de groene knop Gebruikers toevoegen aan account in de rechterbovenhoek van het scherm. Voer hun e-mailadressen en een optioneel bericht in en klik op Gebruikers toevoegen om uw uitnodiging te verzenden. Houd er rekening mee dat alleen eigenaren van zakelijke accounts en gebruikers met machtigingen voor accountbeheer gebruikers kunnen uitnodigen voor een zakelijk account.