9. Hoe schakel ik tussen mijn bestandenlijst en mijn pCloud Business-opties?
Als u zich op het scherm bevindt met uw bedrijfsinstellingen (Account, Gebruikers, Teams, enz.) en u naar uw bestandenlijst moet gaan, klikt u op Terug naar bestanden knop linksboven in het scherm. Het tegenovergestelde, wanneer u zich op de pagina met uw bestandenlijst bevindt en naar uw bedrijfsinstellingen moet gaan, klikt u op het tabblad Zakelijk van uw account of zoekt u het tandwiel in de rechterbovenhoek van het platform en klikt u op Zaken.