15. Hoe kunnen mijn team en ik bestanden en mappen delen met gebruikers buiten ons zakelijke team?
Om bestanden en mappen te kunnen delen met gebruikers buiten uw zakelijke team, moet u een van de instellingen voor het delen van accounts wijzigen. Open het gedeelte Account van uw zakelijke account en ga naar het tabblad Account. Zet in de subsectie Instellingen voor account delen de instelling Extern delen AAN. Met deze instelling kunnen gebruikers uitnodigen voor mappen of downloadkoppelingen delen met mensen die geen lid zijn van dit zakelijke account. Houd er rekening mee dat dit een algemene instelling is, die geldt voor alle gebruikers van uw zakelijke account. In de individuele instellingen van elk team en elke gebruiker kunt u deze instellingen echter verder wijzigen. Houd er rekening mee dat alleen eigenaren van zakelijke accounts en gebruikers met machtigingen voor accountbeheer de instellingen voor het delen van accounts kunnen wijzigen.