4. Hoe word ik lid van een Zakelijk Account (voor niet-beheerders)?
Niet-beheerders moeten door de accounteigenaar/beheerder worden uitgenodigd voor een zakelijk account. Zodra een beheerder u een e-mailuitnodiging heeft gestuurd, volgt u de link die u ontvangt en leidt u naar ons formulier Deelnemen aan teams. U kunt ervoor kiezen om lid te worden van een team met uw bestaande account of een nieuwe te registreren.
1. Als u voor de eerste optie kiest, vult u de velden met de volgende informatie in: e-mailadres, wachtwoord, herhaald wachtwoord, voor- en achternaam. Accepteer de algemene voorwaarden, het privacybeleid en het intellectuele privacybeleid van pCloud en klik op de knop Deelnemen.
2. Als u besluit een bestaand account te gebruiken, klikt u op het tabblad Bestaande pCloud-account gebruiken en voert u uw e-mailadres en wachtwoord in. Houd er rekening mee dat door lid te worden van pCloud Business met uw bestaande account, u:
  • al uw gedeelde mappen annuleert
  • al uw download-/uploadlinks stopt
  • de beheerder van het zakelijke account toegang tot uw persoonlijke mappen geeft
  • Als u nog steeds besluit uw bestaande account voor pCloud Business te gebruiken, klikt u op de knop Ik begrijp het in het verschijnende waarschuwingsscherm. Voer vervolgens uw voor- en achternaam in, accepteer de pCloud-voorwaarden, het privacybeleid en het intellectuele privacybeleid en klik op de knop Deelnemen.