Help

Zakelijk Helpcentrum (58)
23. Wat betekent een gebruikersstatus?
Er zijn drie mogelijke statussen van uw zakelijke accountgebruikers. Dit zijn Actief, Gedeactiveerd en Uitgenodigd. Wanneer u een gebruiker een uitnodiging stuurt om lid te worden van uw team, verandert de status automatisch in Uitgenodigd. Wanneer ze uw uitnodiging accepteren, wordt hun status Actief. Als u een gebruiker wilt deactiveren, gaat u naar het gedeelte Gebruikers van uw zakelijke account, zoekt u de gebruiker die u wilt deactiveren en klikt u op het rode stopteken rechts ervan. Houd er rekening mee dat alleen eigenaren van zakelijke accounts en houders van gebruikersbeheer-machtigingen gebruikers kunnen activeren en deactiveren. Ook kunnen alleen eigenaren van zakelijke accounts en gebruikers met machtigingen voor accountbeheer gebruikers uitnodigen voor een zakelijk account.
Meldingen
Mis nooit meer een promo of update van ons! Schrijf u in om ze als eerste te ontvangen!
Abonneren