24. Hoe nodig ik gebruikers uit voor teams?
Als een gebruiker uw uitnodiging om lid te worden van een zakelijk account al heeft geaccepteerd en hun status Actief is, kunt u ze uitnodigen voor elk van uw teams. Open hiervoor het gedeelte Gebruikers van uw zakelijke account en zoek de gebruiker die u wilt uitnodigen voor een team (of teams). Beweeg uw muis over de groene knop aan de rechterkant en u ziet de “Gebruiker toevoegen aan team” knopinfo. Klik op deze knop en je krijgt een lijst met de beschikbare teams waaraan je de gebruiker kunt toevoegen. Markeer de juiste selectievakjes en klik op Gebruiker(s) toevoegen. Houd er rekening mee dat alleen eigenaren van zakelijke accounts en gebruikers met machtigingen voor teambeheer gebruikers kunnen uitnodigen voor teams.