60. Hoe kan ik een factuur/ontvangstbewijs krijgen voor mijn pCloud-betaling?

U kunt een factuur of betalingsbewijs krijgen via de instellingen voor Betalingsgeschiedenis:

OPMERKING! Het tabblad Betalingsgeschiedenis bevat alle records, betalingen, aanpassingen en terugbetalingen die zijn gedaan naar uw pCloud-account. Om privacyredenen kunnen we aan niemand anders dan de pCloud-accounthouder een factuur sturen.

Een factuur ontvangen:

• Log in op uw pCloud-account via https://my.pcloud.com/
  •

• Klik op de avatar van uw account en ga naar Instellingen > Betalingsgeschiedenis.
  •

• Selecteer Factuurgegevens toevoegen en kies tussen Bedrijf en Persoon.
  •

• Nadat u uw factuurgegevens heeft opgeslagen, klikt u op "Ontvang" factuur naast uw betalingsrecord
  • Klik op "Tonen" en de factuur wordt geopend in een nieuw browsertabblad

U kunt uw Factuurgegevens altijd wijzigen door op Factuurgegevens bijwerken te klikken. Houd er rekening mee dat u tot de 5e van de volgende maand een factuur kunt krijgen voor uw huidige betaling. Daarna is het alleen mogelijk om een ​​betalingsbewijs te krijgen.

Hoe een betalingsbewijs te krijgen:

• Open de pagina Betalingsgeschiedenis
  • Klik op 'Ontvang'-bon
  • Klik op 'Toon' en het betalingsbewijs  wordt geopend in een nieuw browsertabblad

Kan ik mijn factuur afdrukken?

Nadat u de factuur/bon heeft geopend, klikt u met de rechtermuisknop en kiest u Afdrukken.

TIP!U kunt ook sneltoetsen gebruiken, zoals Ctrl+P of Command+P.