4. Kan ik een bestand of mappen delen?
Het delen van grote bestanden is gemakkelijk en eenvoudig met pCloud. U kunt kiezen uit verschillende opties voor het delen van bestanden:
  • Gedeelde links - stuurbestanden naar vrienden en familie door een link te genereren. Uw ontvangers krijgen direct een voorbeeld van hun browser, zelfs als ze geen pCloud-account hebben. Voor extra veiligheid kun u uw links beschermen met een wachtwoord van een vervaldatum instellen.
  • Bestandsverzoeken - verzamelbestanden van andere mensen rechtstreeks naar uw pCloud-account. Uw ontvangers kunnen bestanden uploaden zonder toegang te krijgen tot uw bestanden. Alles wordt voor uw gemak op één plek georganiseerd.
  • Directe links - deel bestanden/mappen rechtstreeks met anderen. De openbare map is een speciale map in uw account die u kunt om directe downloadlinks te gebruiken, statische HTML-websites te hosten en afbeeldingen in te sluiten.
  • Uitnodigen voor kaart - deel privémappen met andere pCloud-gebruikers. Beheer de toegangsniveaus door de machtigingen "Bekijken" of "Bewerken" in te stellen. zijn ze klaar om met u samen te werken.