19. Hoe installeer ik pCloud op mijn mobiel?
Download pCloud voor mobiel via onze website of via uw mobiele marktplaats – Google Play of Apple Store. Installeer de applicatie op uw apparaat en profiteer van alle voordelen van het feit dat uw bestanden altijd en overal toegankelijk zijn. Deel uw gegevens met iedereen via de intuïtieve mobiele interface van pCloud. En het belangrijkste is dat al uw mobiele foto's en video's veilig worden geback-upt naar de cloud via de functie Automatisch uploaden op uw mobiel.