Help

Algemeen Helpcentrum (83)
11. Wat als ik pCloud van mijn computer verwijder?
Als u pCloud Drive verwijdert, verwijdert u de app volledig van uw computer. Door de app te verwijderen, verwijder u alle actieve synchronisaties en aangepaste instellingen voor de app (als u die heeft gemaakt).

Als u pCloud Drive verwijdert, wordt uw pCloud-account NIET verwijderd. U heeft nog steeds toegang tot al uw bestanden vanaf my.pCloud.com

Meldingen
Mis nooit meer een promo of update van ons! Schrijf u in om ze als eerste te ontvangen!
Abonneren