15. Kan ik mijn bestanden offline gebruiken?

Ja, u kunt uw bestanden offline gebruiken als u geen internetverbinding heeft. Volg deze stappen om bestanden offline beschikbaar te maken:

pCloud voor Android/iOS

1. Android: open de app, zoek het bestand en tik op het menu met meer opties (drie verticale stippen) en tik op 'Offline beschikbaar maken'
  2. iOS: open de app, houd een bestand lang ingedrukt en tik op 'Offline beschikbaar maken'.

pCloud Drive:

1. Open uw pCloud Drive-bestandsmap
  2. Selecteer de map die u offline wilt openen en klik met de rechtermuisknop
  3. Klik op "Offline toegang (synchronisatie)"
  4. Kies een lokale map en klik op "Synchronisatie toevoegen"