82. Welke limieten zijn van toepassing wanneer ik mappen deel met andere pCloud-gebruikers?

Om misbruik te voorkomen, hebben pCloud-gebruikers deze limieten bij het delen van mappen met de optie "Uitnodigen voor map":

• Basisaccounts kunnen mappen delen met maximaal 25.000 submappen of 150.000 bestanden.
  • Premium-accounts kunnen mappen delen met maximaal 50.000 submappen of 300.000 bestanden.

Deze limieten zijn niet van toepassing op pCloud Business.
Als een Premium gebruiker een map deelt met een Basic-gebruiker, zijn de limieten voor Basic-accounts van toepassing.