18. Welke pCloud-applicaties zijn beschikbaar?
  • pCloud for Web – met het webplatform van pCloud op my.pCloud.com kunt u elk bestand bekijken, downloaden of uploaden. U kunt eenvoudig bestanden delen met wie u maar wilt, uw account op welke manier dan ook beheren en nog veel meer doen in een van de populaire webbrowsers.

• pCloud voor Mobile – Android en iOS – download de pCloud-applicatie van uw mobiele marktplaats en installeer deze op uw apparaat. U kunt de mobiele functies gebruiken om bijna elk bestand onderweg te uploaden, downloaden, delen en bekijken. Geniet van de functie pCloud Automatic Upload om een ​​back-up te maken van uw mobiele foto's en video's naar de cloud, en nog veel meer.

• pCloud voor Desktop – Windows, Linux en Mac – de pCloud-desktoptoepassing creëert een veilige virtuele schijf op uw computer, die u op dezelfde manier kunt gebruiken als uw HDD, behalve dat deze geen ruimte op uw computer in beslag neemt. Dit, in combinatie met onze topbeveiligingsfunctie - pCloud Encryption, die volledige veiligheid voor uw gevoelige gegevens garandeert.