58. Hoe worden mijn bestanden beveiligd als ik niet geabonneerd ben op pCloud Encryption?

Ongeacht het type account dat u heeft bij pCloud, wij zorgen ervoor dat uw gegevens veilig blijven. Alle bestanden die u in pCloud opslaat, zijn tijdens en na de overdracht beveiligd met een 256-bits AES-coderingsmethode. Bovendien past pCloud bij overdracht ook TLS/SSL-kanaalbeveiliging toe.

Het beveiligen van uw bestanden is niet alleen beperkt tot mogelijke hacks, maar ook tot bescherming tegen mogelijke hardwarestoringen. Nadat uw gegevens zijn geüpload naar de pCloud-servers, bewaren we 5 kopieën op ten minste drie serverlocaties in een zeer veilige gegevensopslag centrum, 24/7 bewaakt.

pCloud Encryption daarentegen is een optionele extra laag bestandsbeveiliging voor uw gevoelige gegevens, die de informatie coderen die u op uw apparaat uploadt, voordat deze wordt overgedragen.