42. Kan ik een vervaldatum toevoegen aan de links die ik maak met pCloud?
Ja, u kunt een aangepaste vervaldatum toevoegen aan de gedeelde links en bestandsverzoeken die u via my.pCloud maakt. Momenteel is deze optie alleen beschikbaar voor Premium-gebruikers. Volg de onderstaande stappen om een ​​aangepaste vervaldatum aan uw links toe te voegen:
  • Open mijn.pCloud
  • Kies een map, open het menu met meer opties (de drie horizontale stippen) en klik op Bestanden aanvragen of Delen > Link delen
  • Klik nadat het pop-upvenster is weergegeven op Instellingen
  • Stel een aangepaste vervaldatum in en voltooi het genereren van uw link