Help

Algemeen Helpcentrum (83)
1. Wat is directe synchronisatie?
De magie van pCloud is de directe bestandssynchronisatie tussen al uw computers, telefoons en tablets. Het enige wat u hoeft te doen is de pCloud-desktoptoepassing - pCloud Drive - te installeren en u op al uw apparaten aan te melden met dezelfde inloggegevens. Als u pCloud al hebt geïnstalleerd, kunt u door simpelweg bestanden aan uw pCloud Drive-mappen toe te voegen, uw gegevens onmiddellijk synchroniseren op al uw apparaten. Nu zijn al uw geüploade gegevens voor u toegankelijk vanaf elke andere computer, smartphone of tablet waarop ook pCloud is geïnstalleerd.