45. Kan ik inloggen op pCloud met mijn Facebook/Google/Apple-account, ook al heb ik me geregistreerd met mijn e-mailadres?
Ja, dat is mogelijk. Als het e-mailadres dat u heeft geregistreerd hetzelfde is als het e-mailadres dat u gebruikt voor Facebook of voor Google, zal pCloud dat erkennen. Klik gewoon op Aanmelden met Facebook of Aanmelden met Google de volgende keer dat u zich aanmeldt.

Als dat niet het geval is:
  • Klik op je accountavatar en ga naar Instellingen > Gelinkte accounts
  • Klik in het gedeelte Inloggen op Koppelen met Facebook/Google/Apple en u bent klaar