Yardım

Genel Yardım Merkezi (83)

11. pCloud'u bilgisayarımdan kaldırırsam ne olur?

pCloud Drive'ı kaldırırsanız, uygulamayı bilgisayarınızdan tamamen uzaklaştıracaksınız. Uygulamayı kaldırarak, uygulamanın tüm etkin senkronizasyonlarını ve (varsa) özel ayarlarını kaldırmış olacaksınız.
<p> pCloud Drive'ın kaldırılması pCloud hesabınızı SİLMEZ. Tüm dosyalarınıza my.pCloud.com adresinden erişebileceksiniz </p>

Bildirimler
Hiç bir teklifi veya güncellemeyi kaçırmayın! Haberdar olmak için abone olun!!
Abone ol