2. Hoe kan ik me abonneren op pCloud Crypto?
pCloud Crypto is geïntegreerd in onze desktop-app (pCloud Drive) en onze mobiele apps (voor iOS en Android). Download de applicatie die u nodig heeft en registreer u gratis. Nadat u bent ingelogd, ziet u het tabblad Crypto. Open het en selecteer de knop Crypto kopen. U wordt doorgestuurd naar het abonnementsgedeelte, waar u uw abonnement en betalingsmethode moet kiezen. U kunt optioneel een gratis proefperiode van 14 dagen krijgen.