Help

pCloud Pass (20)
8. Hoe reset ik pCloud Pass?

Reset is een optie waarmee u pCloud Pass vanaf het begin kunt instellen met hetzelfde pCloud-account. Wanneer u pCloud Pass opnieuw instelt, worden sommige gegevens permanent verwijderd, terwijl andere behouden blijven.

Houd er rekening mee dat als u pCloud Pass opnieuw instelt tijdens uw gratis proefperiode, deze onmiddellijk wordt geannuleerd. Het is niet mogelijk om dit te hervatten of opnieuw te starten.

Gegevens die permanent worden verwijderd

  • Alle items die u heeft opgeslagen ( wachtwoorden, betaalkaarten en notities)

Gegevens die niet worden verwijderd

  • Uw actieve apparaatinstellingen
  • Uw accountstatus - reset annuleert geen lopend abonnement of levenslang abonnement voor pCloud Pass

Meldingen
Mis nooit meer een promo of update van ons! Schrijf u in om ze als eerste te ontvangen!
Abonneren