pCloud Pass (33)
15. Automatisch aanvullen werkt niet voor een website. Hoe meld ik dit?

Houd er rekening mee dat pCloud Pass voor desktop momenteel geen automatisch aanvullen ondersteunt.

Ontwikkelaars ontwerpen online formulieren op verschillende manieren. Daarom kunnen wachtwoordmanagers soms geen velden detecteren en werkt automatisch aanvullen mogelijk niet goed. Als u een dergelijke website tegenkomt waarop de pCloud Pass-browserextensie niet werkt, kunt u dit aan ons melden.

Voordat u doorgaat met het oplossen van problemen, moet u het volgende controleren:

• pCloud Pass is ontgrendeld. Het pCloud Pass-browserpictogram moet paars zijn (zonder slot).
  • u gebruikt de nieuwste versie van pCloud Pass en uw browser
  • u vernieuwt de pagina en wist de cookies en het cachegeheugen in uw browser

Als het probleem zich blijft voordoen, volgt u deze stappen:

• Open ons contactformulier (u kunt ook kunt u rechtstreeks een e-mail sturen naar support@pcloud.com met de vereiste informatie hieronder)
  • Plak de exacte URL van de website waarmee u problemen ondervindt
  • Leg uit wat er precies niet werkt - uw inloggegevens worden bijvoorbeeld niet voorgesteld, het pCloud Pass-pictogram ontbreekt, pCloud Pass vult uw inloggegevens niet in nadat u deze of andere hebt geselecteerd.
  • Stuur het rapport

Een lid van ons team zal vervolgens contact met u opnemen als er meer informatie nodig is.