pCloud Pass (33)
10. Hoe exporteer ik wachtwoorden uit pCloud Pass?

U kunt uw wachtwoorden van pCloud Pass exporteren in een .csv-bestand vanuit de browserextensie, desktop-app of van pass.pcloud.com.

• Open pCloud Pass
  • Klik op de accountavatar
  • Ga naar Voorkeuren > Account en selecteer Exporteren
  • Bevestig uw hoofdwachtwoord

Hiermee wordt een .csv-bestand gemaakt met alle wachtwoorden die u in pCloud Pass heeft opgeslagen.

Belangrijk: Het bestand is niet versleuteld en iedereen die het heeft, kan zien wat erin staat. Om uw wachtwoorden veilig te houden, moet u ervoor zorgen dat u het bestand op een veilige locatie opslaat.