pCloud Pass (33)
9. Hoe importeer ik wachtwoorden in pCloud Pass?

pCloud Pass biedt een gemakkelijke manier om uw wachtwoorden uit browsers of andere wachtwoordbeheerders te importeren. De tool is beschikbaar via de browserextensie, desktop-app of via pass.pcloud.com. Het enige dat u nodig hebt, is een .csv-bestand met de wachtwoorden die u van de vorige service heeft geëxporteerd.

• Open pCloud Pass
  • Selecteer Toevoegen > Importeren uit
  • Selecteer uit de lijst met ondersteunde services
  • Upload het .csv-bestand dat u heeft geëxporteerd
  • Selecteer de wachtwoorden die u wilt importeren en bevestig

Opmerking: Als u Overig heeft geselecteerd in de lijst met beschikbare services, moet u het .csv-bestand mogelijk vooraf formatteren. U kunt ons voorbeeld-csv-bestand downloaden en de gegevens invullen die u wilt importeren.