Помощ

pCloud Семеен план (12)

5. Какво се случва след като премахнете член на семейството?

Като собственик на семейния план, имате правото да премахвате членове от семейството. След като премахнете член на семейството:

  • той ще запази своя pCloud акаунт и файловете вътре. Научете повече какво се случва ако нямате достатъчно място в акаунта
  • неговия pCloud акаунт ще се превърне в Стартов и той ще загуби достъп до всички допълнителни Премиум функционалности
  • той ще получи имейл, който съобщава, че е премахнат от Семейния план
  • той няма да има достъп до всички допълнителни услуги, които са споделени в Семейния план
Известия
Никога не пропускай новини и оферти от нас! Абонирай се, за да ги получаваш първи!
Абонирай се