Help

Web Helpcentrum (34)
20. Hoe stop ik de toegang tot een map die ik heb gedeeld?
Om de toegang tot een map die u heeft gedeeld te stoppen, gaat u naar het gedeelte Mijn gedeelde mappen van uw pCloud-account. Zoek de map waartoe u de toegang wilt stoppen en klik op de knop Stop helemaal rechts ervan.
Meldingen
Mis nooit meer een promo of update van ons! Schrijf u in om ze als eerste te ontvangen!
Abonneren