Web Helpcentrum (34)
10. Hoe deel ik mappen met andere gebruikers?
Het is gemakkelijk om mappen met iedereen te delen, zelfs als ze geen pCloud-account hebben:
  • Open my.pCloud.com en log in op uw account
  • Markeer een map en klik op "Delen"
  • U ziet twee opties: Link delen en Uitnodigen voor map
    • Uitnodigen voor map - hiermee kunt u de map delen met andere pCloud-gebruikers. U kunt het toegangsniveau regelen door de machtigingen "Bekijken", "Bewerken" of "Beheren" (alleen pCloud Business) in te stellen. Zodra de gebruikers die u uitnodigt, uw uitnodiging accepteren, bent u klaar om met hen samen te werken.
    • Link delen - de gemakkelijkste manier om grote bestanden te delen met gebruikers, zelfs als ze geen pCloud-account hebben. Met gedeelde links kan iedereen die toegang heeft de bestanden erin bekijken en downloaden. Deze links zijn dynamisch, dus ze zullen altijd de nieuwste versie van de bestanden die u deelt tonen. Voor extra veiligheid kunt u gedeelde links beveiligen met een wachtwoord of een vervaldatum instellen. Wanneer u een link naar een map deelt, kunt u andere pCloud-gebruikers toestaan ​​om bestanden naar deze map te uploaden vanaf de link, door de Upload-optie in de instellingen van de link in te schakelen.