Web Helpcentrum (34)
11. Hoe maak ik een archief van een map?
De pCloud Web-app geeft u de mogelijkheid om een ​​archief te maken van uw mappen in pCloud.
  • Markeer een map en klik op het menu Meer opties (drie horizontale stippen naast de map)
  • Selecteer de optie "Archief maken"
  • Kies de locatie waar u het archief wilt opslaan en klik op "Archief maken"
  • Houd er rekening mee dat het archief wordt gemaakt in een .ZIP-indeling. U verliest ook de toegang tot de map waarvan u een archief hebt gemaakt niet.