iOS-helpcentrum (44)
40. Ik moet ruimte vrijmaken op mijn apparaat. Is er een gemakkelijke manier om dit te doen?
Ja, dat kan. Als u Automatisch uploaden heeft ingeschakeld, kunt u gemakkelijk ruimte op uw telefoon vrijmaken. Nadat uw back-up is voltooid, kunt u de app laten scannen en de geüploade bestanden van uw apparaat verwijderen:

• Open de pCloud-app op je iPhone, ga naar het menu Meer opties en selecteer Instellingen.
  • Scroll een beetje naar beneden en tik op Uploadinstellingen.
  • Tik op Apparaatopslag vrijmaken en bevestig vervolgens het verwijderen van de geüploade foto's en video's.
  • Daarna worden de bestanden die u verwijdert naar de Prullenbak van uw apparaat verplaatst en moet u ze daar handmatig verwijderen of 30 dagen wachten, waarna de bestanden automatisch worden verwijderd.