iOS-helpcentrum (44)
3. Hoe kan ik mappen delen met anderen?
Tik op het pictogram voor delen van de map. Er verschijnt een nieuw menu. Selecteer een van de drie beschikbare opties:
  • Link delen
  • Uitnodigen voor map
  • Bestanden aanvragen
  • 1. Als u wilt dat uw ontvanger alleen bestanden uit uw map downloadt, selecteert u Link delen.
    • Er wordt automatisch een link gegenereerd.
    • Kies de manier waarop u uw map wilt delen: via Facebook, Twitter, instant messaging-applicaties, e-mail enz. (afhankelijk van de apps, beschikbaar op uw apparaat)
    • Volg de verdere stappen
    • 2. Als u wilt dat uw ontvanger de inhoud van uw map gebruikt alsof deze van henzelf is, selecteert u Uitnodigen voor map.
      • Voer het e-mailadres van de ontvanger in
      • Stel de rechten van uw keuze in: Kan bekijken of Kan bewerken.
      • Voer eventueel een bericht in
      • Selecteer Uitnodigen
      • 3. Als u wilt dat uw ontvanger alleen bestanden naar uw map uploadt, kiest u de derde optie - Bestanden aanvragen.
        • Er verschijnt een venster waarin u een opmerking voor de ontvanger moet achterlaten
        • Tik op de knop Gereed
        • Kies de manier waarop u uw map wilt delen: via Facebook, Twitter, instant messaging-applicaties, e-mail enz. (afhankelijk van de apps, beschikbaar op uw apparaat)
        • Volg de verdere stappen