10. Ik heb me geabonneerd op pCloud Encryption. Hoe kan ik mijn bestanden versleutelen?
Om bestanden te versleutelen, moet u zich eerst abonneren op pCloud Encryption. Zodra u dat doet, wordt het tabblad Crypto op uw pCloud-toepassing (desktop of mobiel) beschikbaar voor gebruik. Open het en stel uw Crypto-map in. Upload daar uw belangrijke bestanden en selecteer de knop Vergrendelen. Voor desktop kunt u uw bestanden ook versleutelen door met de rechtermuisknop op de Crypto-map te klikken en de optie Vergrendelen te kiezen in het contextmenu (alleen beschikbaar voor Windows en Mac).