22. Hoe een crypto-map op te zetten?
  • Download pCloud voor desktop of mobiel of open my.pCloud
  • Open het subtabblad Encryption en selecteer Kopen/Gratis proberen/Instellen
  • Voer uw cryptopas en hint in
  • Belangrijk: U gebruikt uw Crypto Pass om toegang te krijgen tot de bestanden in uw Crypto-map. Zorg ervoor dat u een sterke en gebruiksvriendelijke Crypto Pass maakt. We registreren uw Crypto Pass niet, dus als u deze door een wijziging vergeet, kunt u deze niet herstellen.
    • Klik op "Instellen"
    • Zodra uw Crypto-map is gemaakt, kunt u beginnen met het toevoegen van bestanden.