9. Hoe kan ik mijn Crypto-map resetten?
Voordat u verder gaat, moet u er rekening mee houden dat door uw Crypto-map opnieuw in te stellen, u alle bestanden erin verwijdert. Deze actie kan niet ongedaan gemaakt worden. Daarom raden we aan om, om niets belangrijks te verliezen, eerst uw gegevens uit de Crypto-map te downloaden.

Vanaf pCloud Drive:
  • Dubbelklik op pCloud Drive om het menu Voorkeuren te openen.
  • Open het tabblad Crypto en klik op "Reset Crypto-map".

• Vanuit de mobiele app:
    • Open de instellingen van de app en open de subsectie Crypto-map.
    • Tik op Reset Crypto-map.

• Van mijn.pCloud
      • Klik op uw accountavatar en ga naar Instellingen > Crypto
      • Klik op Crypto-map opnieuw instellen
      • U ontvangt een e-mail met verdere instructies. Volg de link in de e-mail om de reset van de Crypto-map te bevestigen.