6. Hoe veilig is pCloud Crypto?
pCloud Crypto biedt de ultieme bestandsbeveiliging die op de markt verkrijgbaar is. Client-side versleuteling is een bescherming op militair niveau voor uw gegevens, aangezien alleen u, de gebruiker, een sleutel heeft voor het ontsleutelen en versleutelen van bestanden. pCloud kan als serviceprovider geen gehoste gegevens ontsleutelen en heeft bijgevolg geen kennis van uw bestanden. Zelfs als autoriteiten toegang nodig hebben tot uw gegevens in de cloud, kunnen we deze op geen enkele manier geven, omdat deze niet voor ons toegankelijk zijn. Dit betekent dat pCloud Crypto de hoogst beschikbare bescherming voor onze gebruikers garandeert.