26. Hoe kan ik een nieuwe Crypto Pass instellen voor niet-beheerdersleden?

Als u de eigenaar bent van het Business-account van het bedrijf, kunt u een nieuwe Crypto Pass instellen voor niet-beheerdersgebruikers en Teams.

Voor gebruikers:

• Open my.pCloud en ga naar Zakelijk (zijbalk) > Gebruikers
  • Klik op de gebruiker waarvan je de Crypto Pass wilt wijzigen
  • Ga naar het tabblad Crypto en voer uw Crypto Pass in als verificatie
  • Voer de nieuwe Crypto Pass in en bevestig door op "Change Crypto Pass" te klikken

Voor teams:

Belangrijk: In dit geval is de nieuwe Crypto Pass alleen van toepassing op nieuwe leden die zich bij het team voegen. De wijziging heeft geen invloed op teamleden die al toegang hebben tot de Crypto-map.

• Open my.pCloud en ga naar Zakelijk (zijbalk) > Teams
  • Klik op het team waarvan je de Crypto Pass wilt wijzigen
  • Ga naar het tabblad Crypto en voer uw Crypto Pass in als verificatie
  • Voer de nieuwe Crypto Pass in en bevestig door op "Change Crypto Pass" te klikken

De wijzigingen zijn onmiddellijk van toepassing. Zorg er daarom voor dat U de nieuwe Crypto Pass deelt met de betreffende gebruiker of het betreffende team.