25. Hoe kan ik mijn Crypto Pass wijzigen?

Vanuit my.pCloud:

• Klik op uw accountavatar en ga naar Instellingen > Crypto.
  • Selecteer "Change Crypto Pass" en voer uw huidige Crypto Pass in.
  • U ontvangt een e-mail met een verificatiecode. Voer de verificatiecode in samen met uw nieuwe Crypto Pass.
  • Bevestig de wijziging en u bent klaar!

Vanuit de mobiele app:

• Ga naar de instellingen van de app en open de instellingen van de Crypto-map
  • Voer uw huidige Crypto Pass, de nieuwe Crypto Pass en een nieuwe Hint in
  • U ontvangt een e-mail met een verificatiecode. Voer de verificatiecode in om de wijziging te bevestigen.
  • U bent helemaal klaar!

Vanaf pCloud Drive:

• Dubbelklik pCloud Drive om het menu Voorkeuren te openen
  • Ga naar Instellingen > Crypto en klik op Crypto-pas wijzigen
  • U wordt doorgestuurd naar my.pCloud, waar u verder kunt gaan met het wijzigen van uw Crypto Geslaagd