48. Welke soorten bestanden kan ik synchroniseren of een back-up maken in pCloud?
Telkens wanneer u bepaalde bestanden synchroniseert of een back-up maakt, die vaak door een systeem worden gebruikt, kunnen er conflicterende kopieën optreden.
Een kopie met een conflict is een tweede versie van een bestand dat te vaak wordt gewijzigd tijdens de synchronisatie/back-up. U kunt een conflicterende kopie van uw bestand herkennen, aangezien het dezelfde naam heeft als de originele versie met de bijlage "conflicterend".
We adviseren NIET om de volgende bestandstypen te synchroniseren:

.pst, .ost, .git-mappen, verborgen bestanden, browsergegevens, e-mailclientgegevens

Als uw synchronisatie of back-up dergelijke bestanden bevat, raden wij u aan ze uit te sluiten.
  • Klik met de rechtermuisknop op het pCloud Drive-pictogram in het systeemvak en kies Voorkeuren
  • Ga naar het tabblad Instellingen en selecteer Back-up/Sync-uitsluitingen
  • Let op U moet deze bestanden toevoegen aan de lijst met uitsluitingen voordat u uw synchronisatie of back-up instelt. Anders worden ze niet uitgesloten. Deze uitsluitingen zijn van toepassing op uw back-up en uw synchronisatie.

Als u al een synchronisatie of back-up heeft ingesteld:

• Stop de synchronisatie of back-up vanuit uw instellingen voor synchronisatie of back-up.
    • Verwijder deze bestanden van pCloud Drive.
    • Ga naar het tabblad Back-up/Sync-uitsluitingen en voeg de bestanden toe aan de lijst met uitsluitingen.
    • Start uw synchronisatie of back-up opnieuw.