1. Wat is pCloud Drive?
pCloud Drive is een desktoptoepassing die een veilige virtuele schijf op uw computer maakt, die u kunt gebruiken om uw bestanden eenvoudig in de cloud op te slaan, te openen en ermee te werken.

Om bestanden en mappen aan uw pCloud Drive toe te voegen en er zeker van te zijn dat ze veilig in de cloud worden opgeslagen en beschikbaar zijn op al uw apparaten, kunt u uw gegevens slepen en neerzetten op uw virtuele schijf of kopiëren het naar pCloud Drive.

Belangrijke opmerking: we raden ten zeerste af om uw bestanden te knippen en te plakken om ze te uploaden naar pCloud Drive. Drag&Drop of kopiëren en plakken van uw bestanden is geschikt voor kleine hoeveelheden gegevens. Het wordt niet aanbevolen voor grote bestanden of grote hoeveelheden bestanden.

Als u een grote hoeveelheid gegevens of een groot bestand wilt uploaden, raden we u aan dit toe te voegen voor synchronisatie, en pas nadat het bestand is geüpload - de synchronisatie stoppen.

pCloud Drive biedt een aantal extra functionaliteiten, zoals geïntegreerd delen van bestanden en synchronisatie via uw computer. De app vereenvoudigt uw werk bij het uitvoeren van bestandsbewerkingen in de cloud aanzienlijk, omdat u met pCloud Drive met uw bestanden kunt werken met elke software op uw computer.