16. Hoe sluit ik mappen of bestanden uit van mijn back-up of synchronisatie?

U kunt mappen en bestanden uitsluiten van uw back-up of synchronisatie via het tabblad Back-up/Sync-uitsluiting in de Instellingen. Houd er rekening mee dat er uitzonderingen van toepassing zijn op uw back-ups en synchronisaties. Ze moeten worden toegevoegd voordat u uw back-up/synchronisatie instelt.

• Klik met de rechtermuisknop op het pCloud Drive-pictogram in het systeemvak
  • Ga naar Instellingen > Uitsluitingen voor back-up/synchronisatie

U ziet een lijst met de mappen en bestanden die standaard zijn uitgesloten. Ze kunnen niet worden verwijderd, maar er kunnen wel extra worden toegevoegd.

Een map uitsluiten:

• Klik op de knop "+" en selecteer de map die u wilt uitsluiten
  • Bevestig de uitsluiting en klik op Toepassen

Bestanden uitsluiten: Voer de bestandsextensies in het veld in, gescheiden door een komma.