4. Kan ik bestanden delen met mensen die geen pCloud-account hebben?
Ja, dat kan.

Als u een bestand wilt delen:
  • Tik op tik op het menu Meer opties van het bestand (de drie verticale stippen)
  • Selecteer Link delen
  • De applicatie genereert automatisch een link
  • Kies de manier waarop u het wilt delen: via instant messaging-applicaties, per e-mail of via Twitter of Facebook, enz. (afhankelijk van de apps, beschikbaar op uw apparaat)

• Als u een map wilt delen:
  • Tik op tik op het menu Meer opties van de map (de drie verticale stippen)
  • Selecteer Link delen
  • Kies de manier waarop u uw map wilt delen: via Facebook, Twitter, instant messaging-applicaties, e-mail enz. (afhankelijk van de apps, beschikbaar op uw apparaat)
  • Volg de verdere stappen