12. Kan ik bestanden op mijn pCloud opslaan vanuit de map "Gedeeld met mij"?
Op het tabblad Gedeeld met mij worden alle mappen weergegeven die met u zijn gedeeld door andere pCloud-gebruikers met een ander toegangsniveau. Deze mappen nemen niet het quotum van uw account in beslag. Als u echter nog steeds de bestanden wilt kopiëren uit een map die is gedeeld met uw eigen pCloud-account, volgt u deze stappen:
  • Open het gedeelte Gedeelde mappen in het linkermenu
  • Tik op het tabblad Gedeeld met mij
  • Open het menu Meer opties van de map die u wilt kopiëren en selecteer de optie Map openen
  • Markeer de bestanden/mappen die u wilt kopiëren en tik in het menu Meer opties op Kopiëren
  • Kies een map waarin u uw bestand wilt plaatsen
  • Tik op SELECTEER om te voltooien