14 дни гарантирано връщане на сумата!Защитен 256-bit криптиран паричен превод
Нужна ти е повече информация?
Отговори на най-често задаваните въпроси ще намериш долу:
Къде мога да видя колко трафик съм използвал?
Можеш да разбереш колко трафик си използвал от my.pCloud > Споделени > Линкове > Статистика или от тук.
Допълнителният трафик, който закупя, ще бъде ли добавен към текущия ми трафик?
Да, допълнителният трафик ще бъде добавен към трафика, който е включен в плана ти. Например - ако имаш 500 GB Премиум абонамент и решиш да закупиш 2 TB трафик допълнително, ще имаш общо 2.5 TB трафик за своите линкове.
Какво ще се случи ако достигна лимита за трафик?
Ако достигнеш лимита за трафик, достъпът до споделените ти линкове ще бъде ограничен, докато не го увеличиш или той не бъде нулиран.
Колко често ще се нулира трафика?
Ако си потребител с безплатен или Lifetime план - трафикът за линкове ще се нулира спрямо последните 30 дни. Ако си абониран за месечен или годишен план - трафикът ти ще се нулира месечно на датата на таксувaне.